Instagram

Facebook

Assemblin ökar närvaron kring Norrköping genom förvärv av Åby Eltjänst AB


2021-01-13

På bilden fr v: Fredrik Allthin, vd och chef för affärsområde Assemblin El, Mårten Klint, vd för Åby Eltjänst, Daniel Klerdal, strategichef Assemblin El.
Bild: Assemblin
På bilden fr v: Fredrik Allthin, vd och chef för affärsområde Assemblin El, Mårten Klint, vd för Åby Eltjänst, Daniel Klerdal, strategichef Assemblin El.

Assemblin El stärker sin position i Östergötland genom förvärv av installations- och serviceleverantören Åby Eltjänst med en omsättning på 55 miljoner kronor och cirka 30 medarbetare.

Åby Eltjänst, som grundades 1975, är ett renodlat elteknikföretag som erbjuder företag och offentliga verksamheter installation och service inom el, data och tele. Kunderna är allt från industrier och fastighetsägare till butiker och skolor. De har en stark lokalförankring i Norrköpingsområdet och arbetar utifrån idén att nära och långsiktiga kundsamarbeten skapar ömsesidig framgång.

– Åby Eltjänst grundades 1975 och har sedan dess utvecklats till ett stabilt elteknikföretag på orten. Vi är ett mycket kundfokuserat bolag och är stolta över det förtroendekapital vi har arbetat upp på marknaden under åren. Nu är vi redo för att ta bolaget till nästa nivå och efter att ha fört diskussioner med Assemblin under en längre tid känner jag mig trygg i att vi får en ägare med rätt inställning som vi kommer att kunna utvecklas tillsammans med, säger Mårten Klint, vd och huvudägare i Åby Eltjänst.

Tjänster som erbjuds är främst kraft och belysning, industriinstallationer, ställverk, elservice, datanät, fiber, passagesystem, larm, solcellsanläggningar, periodiska kontroller samt energiutredningar.

– Vi är mycket glada över att kunna förvärva Åby Eltjänst, som är ett bolag med hög kompetens och gott rykte. Assemblins nuvarande elverksamhet i Norrköping och Åby Eltjänst jobbar mot olika kundgrupper och kompletterar varandra bra, och blir tillsammans en stark aktör i Norrköpingsområdet, säger Fredrik Allthin, vd och chef för affärsområde Assemblin El.Källa: Assemblin


Skriv utTrelleborgs Energi arbetar för att bidra till att göra Trelleborg till Sveriges mest klimatsmarta stad. På bilden syns affärsingenjör Fredrik Schlyter och VD Magnus Sahlin från Trelleborgs Energi på besök vid solcellsparken i Smygehamn.
Trelleborgs Energi arbetar för att bidra till att göra Trelleborg till Sveriges mest klimatsmarta stad. På bilden syns affärsingenjör Fredrik Schlyter och VD Magnus Sahlin från Trelleborgs Energi på besök vid solcellsparken i Smygehamn.

Trelleborgs Energi – nytt bolag med nytt fokus och ny webbplats

Från den första januari i år finns formellt det nya bolaget Trelleborgs Energi AB, som en del i det kommunala ägandet. Trelleborgs Energi samlar kommunens elnäts-, fjä...

Läs mer
Enerbrokers


Nytt lagförslag kan ge höjda nätavgifter

Regeringen har tagit fram ett lagförslag om att ge elnätsbolagen rätt att höja...

Läs mer
Idcon
Elbilsägare eller klimatkämpe, på Krafthems sida finns mer information om framtidens smarta elavtal och instruktioner för att registrera sig som kund.

Krafthem har kick-startat smarta elavtal

Nu är det drygt en månad sedan Krafthem lanserade sina ”smarta elavtal”...

Läs mer
Elpriset skjuter i höjden – men bara tillfälligt.

Sjunkande temperaturer – och stigande elpriser

De senaste veckorna har elpriset stigit. Många oroar sig för ett skenande elpris men...

Läs mer
På bilden fr v: Fredrik Allthin, vd och chef för affärsområde Assemblin El, Mårten Klint, vd för Åby Eltjänst, Daniel Klerdal, strategichef Assemblin El.

Assemblin ökar närvaron kring Norrköping genom förvärv av Åby Eltjänst AB

Assemblin El stärker sin position i Östergötland genom förvärv av...

Läs mer
Laddstationen vid rastplatsen i Fellingsbro har snabbt blivit populär.

Elbilar laddades två varv runt jorden - 55-procentig ökning: ”Fellingsbro seglar upp på topplistan”

Sommaren 2018 driftsattes de första publika laddstationerna för elbilar i Lindesbergs...

Läs mer

Vattenfall Eldistribution fortsätter med höjd beredskap

Snöovädret i Västernorrland och Västerbotten fortsätter och under natten...

Läs mer
På bild från vänster: Fredrik Allthin, vd Assemblin El, Pierre Lindberg, regionchef Assemblin El, Christer Sparf och Joakim Östling, delägare i J&C El, Daniel Klerdal, strategichef Assemblin El.

Assemblin El stärker positionen i Uppsala-regionen genom förvärv av J&C El

Assemblin El har förvärvat det välrenommerade elteknikbolaget J.Östling & C...

Läs mer
Mest lästa

Implementa

Palgo

Osby Parca / Enertech AB

WPS

Rörkraft

Ramab

Jämtvind

BK Services

Ketherm

TTM Energi

Deutsche-windtechnik

Rekakabel

Blade solutions

Vindteknikk

Härnösands kommun

BVM

Vägtransportledarna Norr

Baywa

ppam

connected wind

Nordheat

Energi service

Ramström
Unica Media AB © 2014
Org.nr 556961-2624
Unica Media AB
Hammarby Fabriksväg 23
120 30 Stockholm

Kontakt
info(at)unicamedia.se
Annonsering
annons(at)unicamedia.se