Telge Energi i samarbete med Greencon för energieffektivisering


2017-06-09

Telge Energi och Greencon har inlett ett samarbete som innebär att Telge Energi kan erbjuda sina företagskunder Greencons tjänster inom energikartläggning och energieffektivisering. Konkret innebär samarbetet att Telge Energis kunder får hjälp med att se över sin energianvändning och hur den blir så energieffektiv och klimatsmart som möjligt.

– Vår huvudverksamhet är att erbjuda 100% ren, förnybar el från sol, vind och vatten. Tack vare samarbetet med Greencon kan vi nu erbjuda en tjänst som våra företagskunder efterfrågar. Det ligger helt i linje med vår utveckling där vi förutom med Greencon har ett nära samarbete med flera andra aktörer för att stärka våra positioner inom elbranschen med fokus på både hållbar utveckling och kundnytta , säger Mats Fagerström, VD för Telge Energi. 
  

Magnus Hedin, VD för Greencon, säger att samarbetet innebär ett viktigt steg för att möta behovet av dessa tjänster.

– Vi är glada över att Telge Energi har valt oss som samarbetspartner, vi vet att de har stort förtroende hos sina kunder i elbranschen. Samarbetet innebär att vi tillsammans kan erbjuda nuvarande och framtida kunder hjälp att se över sin energianvändning och hur den kan minska. Inte sällan hamnar besparingarna på 15 procent eller mer.
 

Mats Fagerström hos Telge Energi lyfter att många av kunderna efterfrågar hjälp med att se över sin energianvändning och att Telge Energi i Greencon funnit ännu en bra partner.

– Många företagare förbrukar en hel del el och vi vet också att många kan göra besparingar genom kartläggning och energieffektivisering, säger han. Därför är Greencons kompetens viktig. Vi kan komplettera Telge Energis utbud av enbart förnybar energi med tips kring effektivisering som innebär färre antal kilowattimmar. Bra för våra kunders plånböcker och inte minst för miljön och klimatet som vi månar om.

Källa: Telge Energi