Hela Sveriges elmässa har premiär i norr


2017-06-09

Elmässan Stockholm 2016
Bild:Easyfairs
Elmässan Stockholm 2016

Den 6 & 7 september lanserar Easyfairs Elmässan Norr på Nolia i Umeå. Elmässan är Nordens största mässa inom elinstallation, belysning och fiber. Mässan som arrangerats sedan 2004 i Stockholm och Malmö flyttar nu in på Nolia tillsammans med branschens ledande varumärken.

– Det fanns ingen tvekan om att lansera Elmässan i norr 2017. Norra Sverige är en expansiv region, med bland annat Kiruna stadsflytt och Umeås satsning på Smart City, så att lansera mötesplatsen här var en självklarhet. Elbranschen i norr har en spännande tid framför sig och vi vill ge branschen en möjlighet att träffas och utvecklas tillsammans, säger Lina Schewenius Lund, projektledare på Elmässorna.

Elmässan Norr är en ”limited edition” som samlar 100 utställare och aktuella talare från branschen som inspirerar på mässan. På scenen pågår seminarier under båda dagarna, med bland annat de senaste standarderna, KNX, energibesparing och Internet Of Things. Skidlegendaren Björn Ferry och armbryterskan Heidi Andersson är även på plats under mässans första dag och minglar med mässans besökare, som självklart kan besöka mässan kostnadsfritt.

Följ de senaste uppdateringarna från Elmässan Norr på www.elmassannorr.se

Källa: Easyfairs