Succé för Elmässan i norr


2017-09-11

Bild:Easyfairs

I veckan arrangerades för första gången det väletablerade varumärket Elmässan mässan i Umeå. Det är en mötesplats som efterfrågats av branschen och som nu gick av stapeln på Nolia. Fokus låg på elinstallation, belysning och fiber och mässhallen var full av produktnyheter och nyfikna besökare.

Totalt samlades 1513 besökare och 75 utställare, vilket är otroligt bra för en mässa som lanseras i ny region och som dessutom är en ”limited edition”.

- Vi är otroligt nöjda med den uppslutning vi hade på plats under de båda dagarna. Vi visste inte riktigt vad vi kunde förvänta oss i norr och har kikat lite på den senaste elmässan som gick här uppe. Den hade ungefär 650 besökare under två dagar, och det levererade vi och med därtill under vår första dag. Det kan man inte vara missnöjd med säger Lina Schewenius Lund, projektledare för Elmässan.

På mässan kunde man också höra till KNX Sweden som pratade om uppdaterade standarder, om Kiruna stadsflytt och skidlegendaren Björn Ferry och armbryterskan Heidi Andersson som drog fulla hus.

- Våra seminarier är ett viktigt steg att mötesplatsen lockade till sig rätt besökare, som dessutom stannade länge på mässan. Vi vill erbjuda ett bra program som besökaren får ut något av, och det lyckades vi med avslutar Lina.

Källa: Easyfairs