Elrätt lanserar ny webbutbildning ”Öka kundvärdet” för elinstallatörer


2018-04-19

Bild: Elrätt

Kundvärde är ett ord som ofta används i säljsammanhang, men vad betyder det egentligen? Elrätt vill hjälpa sina medlemmar att få bättre insikt och släpper därför den nya webbutbildningen Öka kundvärdet. Den är en förlängning av den tidigare prisbelönta webbutbildningen Kundmötet.

Elrätts webbutbildningar är kostnadsfria och tillgänglig för alla elinstallatörer. Syftet med utbildningarna är att elinstallatören ska kunna dra nytta av sin expertroll och bli ännu bättre på att hjälpa kunderna att välja smarta eltekniklösningar. Och därigenom utveckla sina affärer.

– Vi har fått mycket bra respons av de som gjort vår tidigare utbildning Kundmötet. Även yrkesskolor har hört av sig och vill använda den i sina yrkesprogram. Det känns väldigt bra att nu kunna erbjuda våra medlemmar ett nästa steg i sin egen personliga utveckling genom den nya webbutbildningen, säger Tarja Häggmark, Projektledare för Elrätt.

Elrätts webbutbildningarna görs enkelt direkt i en smartphone, läsplatta eller via dator. Det går att pausa och gå tillbaka till utbildningen när man vill. Den nya utbildningen ”Öka kundvärdet” består av tre korta avsnitt som tar max 15 minuter vardera att gå igenom.

Fotnot: Elrätts webbutbildning Kundmötet utsågs år 2016 till Bästa kompetenssatsning av Swedish Learning Awards.



Källa: Elrätt