SENS erhåller större borrorder


2019-01-08

<span>Den speciella eldrivna borriggen ska utföra mer än 20 borrningar som är 350 meter djupa.</span>
Bild: SENS
Den speciella eldrivna borriggen ska utföra mer än 20 borrningar som är 350 meter djupa.

Det NGM noterade bolaget Sustainable Energy Solution Sweden Holding AB, SENS, tar genom sitt nyligen förvärvade dotterbolag Wessman Group en order om cirka 5 miljoner kronor. Det är Wessman Drilling Solution som är specialiserade på borrhålsarbeten som erhållit en prestigefylld order till ett mycket stort svenskt fastighetsbolag i Stockholm.

Uppdraget innebär energiborrning mitt i centrala Stockholm, vilket ställer avancerade tekniska krav och stor erfarenhet av de som skall utföra borrningarna.

Genomförandet kommer att ske med en speciell eldriven borrigg som skall utföra mer än 20 borrningar som är 350 meter djupa.

Borrhålen, så kallade energibrunnar, skall förse fastigheter med såväl värme som kyla. Företaget har naturligtvis förhoppningar, om detta faller väl ut, att kunna serva samma kund i ett antal uppdrag framöver.

– Vi är stolta och glada över förtroendet vi fått och det stärker vår ambition att ligga i framkant på marknaden med att genomföra komplexa energiprojekt, säger Göran Beronius VD i SENS.



Källa: SENS