Upplands Motor har utsetts till årets återförsäljare av elbilar


2019-02-11

Bild: Renault

Under torsdagen tog Upplands Motor emot utmärkelsen Årets återförsäljare av elbilar. Priset delades ut i samband med Renaults årliga säljkonferens i Stockholm. Hög kompetens och riktad bearbetning bidrog till att Upplands Motor blev den återförsäljare som sålde allra flest elbilar av märket Renault under 2018.

– Vi är väldigt glada och stolta över utmärkelsen. Det visar att vår satsning på elbilar som vi haft det senaste året verkligen gett resultat. Ett starkt fokus på produkten och kompetens inom området har bidragit till ett ökat engagemang hos våra medarbetare på Upplands Motor i Kista och Uppsala, säger Alex Elmquist, försäljningschef Renault och Dacia på Upplands Motor i Kista.

Juryns motivering:
Den här återförsäljaren har under det senaste året visat på att elbilar är här för att stanna! Deras stora tillgång på våra elbilsprodukter samt höga kompetens inom området och en riktad bearbetning har bidragit till att ZOE var deras mest sålda bilmodell 2018 och den återförsäljare som sålde allra flest elbilar.

– För oss på Upplands Motor är miljö och hållbarhet en viktig fråga. Därför är utmärkelsen något extra då den visar att vi är med och bidrar till en stärkt elbilsmarknad. Det bevisar också att vi har engagerade medansvariga med ledande kunskap på området, säger Kent Jonsson, VD på Upplands Motor.




Källa: Upplands Motor