Schneider Electrics produktionsenhet för ställverk i Arlöv växer


2019-03-11

Bild: Schneider Electrics

Nu växer Schneider Electrics produktionsenhet för ställverk i Arlöv. Enheten har organiserat om verksamheten för att möta den ökade efterfrågan på ställverkslösningar vilket har föranlett ett flertal nyrekryteringar samt en stor ökning av antalet inhyrda montörer. En av de högt efterfrågade produkterna är ställverket Delta H3000.

Schneider Electrics produktionsenhet “Elektriska AB, Delta” i Arlöv stärker nu personalstyrkan. Enheten har visionen att öka antalet anställda med 15 procent innan slutet på 2019. Två tjänster inom anbuds- och projektavdelningarna samt en montörstjänst är redan tillsatta. Därutöver tillträder en ny logistik- och inköpschef under mars månad.

På produktionsenheten är det för närvarande nära 20 inhyrda heltidsmontörer och under året planeras ytterligare rekryteringar inom teknik & produktion. Goda försäljningsframgångar och många stora affärer vunna under 2018 ligger till grund för den stora utökningen av resurser.

– Vi har under hösten successivt tagit in mer personal för att hantera de höga volymerna av ställverksleveranser vi har just nu har. Det är väldigt roligt och uppmuntrande att vårt H3000-erbjudande är så populärt på den svenska marknaden, säger Camilla Eriksson, platschef.


Delta H3000
Schneider Electrics mellanspänningsställverk H3000 är ett robust, svenkstillverkat ställverk med brytare integrerat på golvgående truck. Tack vare dess egenskaper är H3000 förstavalet hos många tunga industrier och elnätsbolag där driftsäkerhet, personsäkerhet och kvalitet prioriteras.



Källa: Schneider Electrics