Skellefteå Kraft tecknar sjukvårdsförsäkring hos Länsförsäkringar för sina 650 medarbetare


2019-09-09

Thomas Abrahamsson Chef affärsområde Hälsa på Länsförsäkringar.
Bild: Länsförsäkringar
Thomas Abrahamsson Chef affärsområde Hälsa på Länsförsäkringar.

Peter Säll vd Länsförsäkringar Mäklarservice.
Bild: Länsförsäkringar
Peter Säll vd Länsförsäkringar Mäklarservice.

Skellefteå Kraft ska öka tryggheten och hälsan för sina 650 medarbetare och samtidigt stärka sitt arbetsgivarvarumärke, och väljer att göra det med sjukvårdsförsäkring från Länsförsäkringar. Upphandlingen har genomförts av försäkringsförmedlaren Säkra, enligt lagen om offentlig upphandling i konkurrens med samtliga större konkurrenter.

– Det är verkligen roligt att få ett kvitto på att vårt nya differentierade sjukvårdserbjudande håller i tuff konkurrens. Skellefteå Kraft ville hitta en långsiktig partner för att ta vara på sina medarbetares hälsa, och samtidigt bli en ännu mer attraktiv arbetsgivare, och där kunde vi mötas, säger Thomas Abrahamsson, chef Affärsområde Hälsa på Länsförsäkringar.

Affären är en del av en ökad satsning på förmedlad affär via livförmedlare. Nästa steg är att aktivera sakförmedlare.

– Med vårt nya sjukvårdserbjudande kan vi ta fram skräddarsydda lösningar som matchar kundens behov. I dagsläget erbjuder vi det till grupper med tio eller fler personer, men nu under hösten gör vi det tillgängligt även för grupper med en till nio personer, säger Peter Säll, vd på Mäklarservice AB, som är kontakytan in till Länsförsäkringar på förmedlarmarknaden.Källa: Länsförsäkringar