Schneider Electric lanserar nya arbetslampor


2019-10-04

Bild: Schneider Electric

I oktober lanserar Schneider Electric den nya produktserien Mureva LED arbetslampor som kombinerar funktion, design, säkerhet och energieffektivitet. Sortimentet med arbetslampor innefattar bland annat en handlampa och pannlampa som tål att användas i tuffa miljöer. De flexibla och kraftfulla arbetslamporna är perfekta alternativ för tillfällig arbetsbelysning, under campingsemestern eller som komplement till studiolampor vid fotografering.

Schneider Electric lanserar under oktober nya LED arbetslampor i serien Mureva. Lamporna är enkla att använda och är en kostnadseffektiv lösning för arbetsplatser med behov av tillfällig belysning. Sortimentet består av arbetslampor för olika behov och miljöer, bland annat en uppladdningsbar handlampa samt en pannlampa utformade med den senaste LED-tekniken i syfte att erbjuda större energieffektivitet och bättre ljuskvalitet i kombination med lång batteritid.

– Vi ser fram emot lanseringen av Mureva LED arbetslampor. Sortimentet består av produkter som har den perfekta kombinationen av funktion, design, energieffektivitet och säkerhet, säger Daniel Öhlander, Marknadschef på Schneider Electric i Sverige.


Mureva LED arbetslampor – användarvänliga produkter med stor flexibilitet

Mureva LED arbetslampor erbjuder en rad användarmöjligheter, där den stora flexibiliteten genom den ergonomiska utformningen, färgtemperaturen och batteritiden gör produkten till en smidig och kostnadseffektiv lösning för arbetsplatser såväl som för privat bruk. Produkterna är IP-klassificerade, vilket gör dem lämpliga att använda i alla typer av miljöer, inte bara inomhus utan även utomhus under tuffare förhållanden.

Mureva LED arbetslampor fungerarexempelvis utmärkt som ett komplement till studiolampor för den fotointresserade. Tanken bakom Mureva LED arbetslampor är de ska kunna användas var som helst, när som helst, där fokus har legat på att ta fram produkter som kombinerar hög ljuskvalitet med funktion, design, energieffektivitet och säkerhet.


Uppladningsbar handlampa – smidighet och kraft i samma produkt
Den uppladdningsbara handlampan möjliggör smidig användning då den laddas via USB, och dess nätta utformning gör den lätt att förvara och bära med sig. Produkten är försedd med lösningar för att den ska kunna hängas upp med en krok, med magnet för fäste mot metallytor samt en integrerad klämma som gör att den lätt kan fästas i användarens bälte eller ficka. Den uppladdningsbara handlampans smidighet imponerar även med ett kraftfullt ljus.


Uppladningsbar pannlampa – en kombination av förbättrad ljuskvalitet och större funktionalitet
Den uppladdningsbara pannlampan laddas även denna smidigt genom USB, där pannlampan når fulladdad kapacitet på 4 timmar. Integrationen av den senaste LED-tekniken i pannlampan genererar större energieffektivitet, bättre ljuskvalitet och längre batteritid – även vid användning i tuffa väderförhållanden. Produkten är utrustad med rörelsesensor och justerbart lampfäste för att möjliggöra belysning i olika vinklar, samt justerbart band för största möjliga komfort och funktionalitet.



Källa: Schneider Electric