Bravida stärker sin position i Norge – förvärvar elföretag i Asker


2021-03-06

Bravida Norge förvärvar elbolaget Volt Elektro AS och stärker därmed sin position, speciellt inom servicesegmentet i Asker och Bærum.

Volt Elektro As grundades 2016 och har sitt säte i Billingstad i Asker. Bolaget arbetar främst mot företagskunder och erbjuder eltjänster inom renovering, ombyggnationer och tillbyggnationer med en omsättning på omkring cirka 11 MNOK /år.

– Vi är mycket glada över att välkomna Volt Elektro AS till Bravida i Asker. Vi ser fram emot fortsätta att stärka vår position i området ytterligare med fler kompetenta medarbetare och en ny avdelningschef i Asker, kommenterar Martin M. Andersen, Regionchef Nedre Viken, Bravida.

Martin M. Andersen har, utöver sin tjänst som Regionchef för Region Nedre Viken, också varit tillförodnad avdelningschef för Bravidas avdelning i Asker. Anders Byholt, som idag är vd för Volt Elektro, tar nu över rollen som avdelningschef.

– Det här är ett positivt och spännande beslut för alla parter. Att bli en del av Bravida, som är ledande i Norge på teknisk installation, ger både oss och våra kunder stora möjligheter. Jag ser också fram emot att nu gå över till rollen som avdelningschef i Bravida Asker, kommenterar Anders Byholt, vd och majoritetsägare i Volt Elektro As.

Volt Elektro AS har idag sex anställda och Bravida tillträder som ägare 1 april 2021.


Källa: Bravida Norge