Energi Komfort AB inleder samarbete med Nordic Solar Sweden AB avseende solenergianläggningar


2016-03-23

Energi Komfort erbjuder nu även solenergianläggningar för villor och större fastigheter i samarbete med Nordic Solar Sweden AB. Beställare är privatpersoner, byggentreprenörer, övriga företag och offentliga beställare.

Vi utökar därmed vår kompetens för att möta den växande solenergimarknaden, där även många installationer är en kombination av bergvärme och solenergi. För att kunna vara delaktig i stora byggentreprenader, kombinerat med lantbruksinstallationer och privatvillor krävs ett rationellt och professionellt arbetssätt vilket Energi Komfort utarbetat tillsammans med Nordic Solar Sweden AB.

En solenergianläggning ger minskade driftkostnader och ökar värdet på fastigheten, anläggningen är helt tyst och underhållet är minimalt. Solenergi klassas som förnybar och bidrar till en bättre miljö.

– EnergiKomforts mål är att bli Stockholms ledande leverantör av värmepumpar och tillbehör till kommersiella fastigheter, bostadsrättsföreningar och villor. Vi stärker genom samarbetet med Nordic Solar Sweden AB vår profil och utökar vårt erbjudande till att innefatta solenergianläggningar, säger Arne Olafsson, VD Energi Komfort AB.

Källa: Energikomfort AB