Italienska Giasco sätter ny standard för elektrikers isolationsskor


2022-04-13

En omsorgsfullt designad slip-in modell för långa arbetspass, lätta att ta på och av.
Bild: Euro Energy Components AB
En omsorgsfullt designad slip-in modell för långa arbetspass, lätta att ta på och av.

Rätt skyddsprodukter för varje unik situation är oerhört viktigt för säker och hållbar arbetsmiljö. Nu har italienska skotillverkaren Giasco tagit fram "SAMEL", en väldesignad och smidig slip-in modell som får en given plats i företagets populära produktserie med isolationsskor.

– Det känns mycket tillfredställande att Euro Energy som ledande leverantör av Giascos 20 kV isolationsprodukter nu är först ut på den på den svenska marknaden med att kunna erbjuda en helt ny modell av skyddsskor. Modellen har en modern design och attraktivt utseende men med bibehållen funktion och säkerhet, säger Peter Schroeder, försäljningsansvarig på Euro Energy Components.

– SAMEL är en 20 kV isolerande arbetsskor från Giasco Safety Shoes, modellen som är designad och utvecklad för att bekvämt kunna användas långa arbetsdagar är dessutom både snyggare och smidigare än många traditionella isolerande arbetsskor som finns på marknaden idag, fortsätter Peter.

SAMEL har skyddande tåhätta, helgjuten sula med spikskydd, anti-chock och halkskydd (SRC). Modellen är en "slip-in" lågsko och finns i storlekar från 38 till 47, vikten för storlek 42 är 550 g för att nämna ett exempel.


Källa: Euro Energy Components AB