Krannich Solar Sverige öppnar eget lager och lanserar dedikerad webbshop


2023-05-22


Täby 22 maj 2023- Krannich Solar Sverige är stolta över att meddela att vi tagit nästa steg i vår satsning på den svenska marknaden genom att öppna ett nytt eget lager i Hässleholm. Samtidigt lanserar vi en dedikerad webbshop för våra kunder. Med eget lager och vårt dedikerade team är vi övertygade om att vi kan erbjuda en ännu bättre kundupplevelse.


Michael Wenngren, Krannich Sverige chef, delar sin entusiasm över denna utvidgning och säger: ”Vi är glada över att öppna vårt eget lager i Hässleholm och lansera vår nya webbshop för våra svenska kunder. Genom att ta detta steg stärker vi vår närvaro i Sverige och kan erbjuda kortare leveranstider, större flexibilitet och en förbättrad shoppingupplevelse. Vi ser fram emot att fortsätta växa och möta våra kunders behov på bästa sätt. Vi kommer ha ett att väldigt bra erbjudande lokalt i Sverige då vi har Krannich Groups styrka och erfarenhet i ryggen.”

Fördelarna för våra kunder är många:

Kortare leveranstider och större flexibilitet: Genom att leverera direkt från vårt lager i Hässleholm kommer du att få dina varor snabbare och kommer att anpassas ännu mer efter dina behov. 

En förbättrad shoppingupplevelse i vår nya webbshop (snart på svenska) som kommer att erbjuda följande fördelar:

-        Paket och lösningar specifikt utformade för den svenska marknaden

-        En förbättrad kundportal där du kan följa upp gamla och nya beställningar

Lagret är redan nu i full drift och den nya webbshoppen som speglar vårt Svenska lager lanseras idag, den 22 maj!

 
Källa: Krannich Solar Sverige